Notícies

Què cal tenir en compte quan es contracta una assegurança de moto?

Què cal tenir en compte quan es contracta una assegurança de moto?

Avui aprofitem per explicar-te en el nostre blog els diferents aspectes que cal tenir en compte quan es contracta una assegurança de moto

31/08/2017

Coincidint amb la presentació de l'ACA SEGURS, el nostre nou servei de corredoria d'assegurances per a moto i cotxe, avui aprofitem per explicar-te en el nostre blog els diferents aspectes que cal tenir en compte quan es contracta una assegurança de moto. Així, per tal de facilitar-te una mica la feina, des de l'ACA t'hem preparat un llistat amb les principals qüestions que sempre s'han de valorar.

La motocicleta, el vehicle amb més sinistralitat

Si hi ha un col·lectiu que requereix una àmplia cobertura asseguradora davant d'un possible accident, aquests és, sens dubte, el de conductors de moto i ciclomotor.  Tots sabem que la moto és el vehicle que menys protecció ofereix al conductor en cas d'accident i, per això, és molt important tenir inclòs en l'assegurança de moto una bona cobertura que vetlli pel conductor, garantint el cobriment de les despeses mèdiques i les possibles indemnitzacions en cas d'accident que pugui provocar lesions greus.

Motocicleta d'alta gamma? Contracta una assegurança a Tot Risc

Seguint amb el primer apartat, en cas de sinistre greu, és molt possible que la moto en qüestió acabi força deteriorada. Així, tot i que qualsevol vehicle, independentment del seu valor, es pot assegurar amb una cobertura més o menys amplia, si disposes d'una moto d'alta gamma, l’assegurança a Tot Risc pot ser una molt bona opció. D'aquesta manera,  t’asseguraràs que la teva moto estigui coberta davant possibles danys en cas de sinistre.

La cilindrada i els anys de carnet, factors determinants per fixar el preu

Tal com succeeix a l'hora de fixar la quota per a una assegurança de cotxe, en què influeixen aspectes tan diversos com ara el color del vehicle, el gènere del conductor o la potència del motor, en l'àmbit de l'assegurança de la moto, la cilindrada i els anys de carnet són dos dels factors que influeixen considerablement per determinar el preu del producte assegurador. Altres aspectes també rellevants per determinar el preu de l’assegurança són la marca i el model del vehicle.  

seguro de motos

L'equipament, fonamental.

Tot i que la raó de ser d'una assegurança és oferir cobertura en cas de patir un accident, sempre s'ha de conduir aplicant el màxim de mesures preventives i de seguretat que tinguem al nostre abast. Aquesta acció, que en el cas de les motos juga un paper encara més rellevant, ens permetrà  reduir la possibilitat de patir un accident o, en cas de patir-lo, minimitzar les seves conseqüències. Així, quan parlem de la conducció sobre una motocicleta, aspectes com la indumentària (jaquetes i pantalons de “cordura”, malles, guants...) o el calçat resulten elements essencials. Òbviament, com en qualsevol altre vehicle, portar al dia el manteniment de la nostra moto, amb revisió de frens, neumàtics, canvi de marxes... també ens ajudarà a garantir la màxima seguretat possible.

Assegurar la roba i el casc?

Tot i que aquesta decisió pot fer incrementar una mica la quota de la teva assegurança de moto, en  cas que utilitzis regularment cascs, granotes i jaquetes amb proteccions específiques per a motoristes, existeix la possibilitat d'afegir una cobertura addicional per al teu  equipament. No cal dir, que en cas de caiguda, per lleu que sigui, el primer que es pot veure deteriorat és la indumentària, ja que és el primer l'element que protegeix del contacte amb la carretera.

Sigui quin sigui el teu cas, deixa’ns que ens ocupem d’identificar les teves necessitats d’assegurança i aconsellar-te el millor producte del mercat! A més, si vols resoldre algun dubte o sol·licitar més informació ens pots contactar amb mitjançant aquest formulari.  En cas contrari, si ja t'has decidit i tens clar que et vols fer soci, ho pots fer clicant aquí.

seguro motos

TOTES LES NOTICIES

Novetats, notícies, consells… al teu correu electrònic

×