Notícies

T'expliquem tot el que necessites saber sobre les defenses jurídiques

T'expliquem tot el que necessites saber sobre les defenses jurídiques

Probablement ho has llegit en alguna ocasió o n'has sentit a parlar quan has contractat la teva assegurança de vehicle, però realment saps en què consisteix la Defensa Jurídica que inclouen

22/11/2017

Probablement ho has llegit en alguna ocasió o n'has sentit a parlar quan has contractat la teva assegurança de vehicle, però realment saps en què consisteix la Defensa Jurídica que inclouen les assegurances de cotxes i motos? Des de l'Automòbil Club d'Andorra som conscients que la Defensa Jurídica és un element cabdal en tota assegurança de vehicle, però, al mateix temps, sabem que pot acabar esdevenint una qüestió feixuga i densa per a l'assegurat. Per aquest motiu, avui dediquem aquest nou post a explicar-te els principals punts que cal tenir en compte amb aquesta cobertura.

Des de l'ACA som conscients que l'elecció d'una assegurança de vehicle no és una decisió senzilla i, per això , avui volem explicar-te els diferents motius pels quals creiem que l'ACA SEGURS és la teva millor opció!

Els sinistres existeixen!

Encara que ningú en vol patir mai cap i sovint preferim no pensar-hi, la realitat ens diu que els sinistres en la conducció succeeixen diàriament. Davant d'aquesta evidència i, independentment del tipus d'assegurança que es pretén contractar, sempre s'haurà d'analitzar si la nostra pòlissa inclou tots aquells recursos (serveis d'avocats, procuradors, pagament de costes...) que es poden necessitar en cas que el sinistre requereixi la intervenció de la justícia per determinar responsabilitats i/o culpabilitats.

D'aquesta manera, sigui per defensar-se d'acusacions o bé per reclamar a la part contraria, la cobertura de Defensa Jurídica entrarà en funcionament en tots aquells casos en què resulti complicat determinar la responsabilitat del sinistre i acordar quina asseguradora ha d'indemnitzar a l'altra.

justicia

Què inclouen habitualment les assegurances de Defensa Jurídica?

Fer-se càrrec, dins dels límits establerts en la Llei i en el contracte, de les despeses derivades en què pugui incórrer l'assegurat com a conseqüència de la seva intervenció en un procediment administratiu, judicial o arbitral. Generalment, aquest és el principal servei que inclouen bona part de les assegurances de Defensa Jurídica que hi ha al mercat.

Al costat de l’assegurat

Tot i que la finalitat primera de l’assegurança de Defensa Jurídica és defensar criminalment a l’assegurat, també inclou altres prestacions com ara la reclamació de danys i perjudicis, la defensa de drets d'altres assegurances i la cobertura de les despeses de Defensa de la Responsabilitat Civil.

Es important remarcar que en tots els processos és la companyia qui normalment decideix que es fa i com. Aquest situació, per tant, pot provocar les primeres desavinences entre l’assegurat i la companyia d’assegurances. Des d’ACA SEGURS vetllem perquè això no succeeixi, proveint les assegurances de garanties addicionals exclusives per als socis

Si estàs interessat en el nou servei ACA SEGURS, posa't en contacte amb nosaltres mitjançant aquest formulari. A més, com a soci del Club, gaudiràs de tots els nostres serveis d'assistència  les 24 hores del dia els 365 dies de l'any. I si no ho ets, cap problema, FES-TE SOCI ARA!!! 


TOTES LES NOTICIES

Novetats, notícies, consells… al teu correu electrònic

×