ACTUALITAT

Viu l'estiu al circuit! Diversió assegurada


Viu l'estiu al circuit! Diversió assegurada
Publicat el: 26/07/2018

El Circuit Andorra, situat al Port d'Envalira és un lloc referent per a tots els amants del motor.

 
Més enllà de rebre cada hivern proves de conducció com les G-Series o el famós Trophée Andros, és un espai multifuncional en alçada que ofereix possibilitats d’oci, 365 dies l’any.

Circuit Port Envalira

La nova proposta del Circuit Andorra arriba aquest estiu de la mà de Marc i Jordi Gené amb un nou circuit de kàrting d’aproximadament 400 metres de longitud, obert tot l’estiu.

Karting

Una ocasió única de passar una bona estona entre amics, però també amb la família, ja que estan disponibles kartings per als nens d’entre 7 a 11 anys.

Podràs gaudir de sessions de 10 minuts, de carreres en grup amb entrenaments i 15 voltes i també ficar-te en la pell d’un pilot amb un Gran Prix.

A més, com a soci nostre, i afortunat posseïdor d’una targeta ACA MASTER, et beneficiaràs d’un descompte exclusiu d’un 20% sobre les tarifes oficials del kàrting.

karting

I si encara vols més sensacions fortes; al Circuit també podràs convertir-te en un futur pilot gaudint de les Driving Experiences.

Si mai has pujat en un prototip d’un cotxe de competició, aquí tens l’oportunitat de fer-ho com a copilot. També podràs provar la conducció de vehicles esportius a bord d’un Speed Car GT1000, tota una experiència!

Driving_Experience

No hi ha excuses per no apropar-se al Circuit i descobrir noves experiències!