Targeta ACA CLUB

DEMAVE PARKINGS LLEIDA


El teu vehicle està en les millors mans. Demave es el teu pàrquing de confiança a Lleida. Atenció personalitzada i propera a cadascun dels nostres clients. Sense importar la durada de l’estància, cada client es únic. Per facilitar el procés d’estacionament, oferim el nostre servei VIP en el que el nostre personal especialitzat et recollirà el vehicle a l’estació AVE Lleida Pirineus abans del teu viatge en tren i el tornarem net i en perfectes condicions a la mateixa porta de l’estació a la teva tornada. Despreocupa’t de buscar un aparcament i gaudeix del teu viatge en AVE.


CONDICIONS DEL DESCOMPTE

 

Tens problemes amb el teu vehícle per anar en “AVE” desde Lleida…? On aparcar per anar a Madrid o diàriament a Barcelona amb l’AVE o l’AVANT…?

No li donis més voltes, DEMAVE està al teu costat per a solucionar-ho. Aparca tranquil·lament a les nostres instal·lacions situades (caminant), a tan sols CINC MINUTS de les taquilles de RENFE. Si no desitges caminar, tenim el Servei VIP d’assistència al viatger.

 

Amb la targeta ACA Master, 5% de descompte als socis en cadascuna de les estàncies als aparcaments DEMAVE. I si es la primera vegada que realitzeu una contractació amb DEMAVE, disposareu d'un rentat de cotxe exterior totalment gratuït. 

 

Més informació: http://www.demave.com/ca/

 


VEURE TOTS ELS DESCOMPTES

Novetats, notícies, consells… al teu correu electrònic

×