PREGUNTES FREQÜENTS ACA CLUB

 

PREGUNTES FREQÜENTS ACA CLUB

 


Quant em costarà la targeta ACA CLUB?

Ni un euro. L’ACA CLUB és totalment gratuïta, sense quota d'alta ni manteniment. Encara que no la facis servir!

On tindré descomptes amb la targeta ACA CLUB?

A més de 20 establiments d'Andorra i de Catalunya (vinculats als descomptes RACC CLUB). Pots consultar tots els descomptes i avantatges a la pàgina web del club www.aca.ad.

Per disposar d'aquesta targeta, he de canviar de banc?

No, pots vincular la targeta ACA CLUB al compte i a l'entitat financera d'Andorra on tinguis el teu compte. La concessió d’aquesta targeta està subjecta als criteris de risc del banc.

És necessari disposar del PIN de la targeta per pagar en comerços?

Sí, per realitzar qualsevol pagament en un establiment amb TPV serà necessari introduir el número PIN. En cas que l'establiment disposi d'un TPV Contactless, el pagament serà molt més ràpid i còmode, únicament apropant la targeta al terminal. En cas que l'import de la compra sigui superior o igual a 20?€ hauràs d'introduir el número PIN.

Aquesta targeta és el mateix que el carnet de soci ACA?

No, la targeta ACA CLUB, tot i que t'identifica com a soci de l'ACA, és un mitjà de pagament per poder fer compres i a més, beneficiar-te de descomptes en utilitzar-la en comerços d'Andorra i Catalunya.

Què passa si em roben o extravio la targeta?

Has de trucar immediatament al telèfon 888 888 per donar de baixa la targeta, anar a qualsevol Oficina de Creand Crèdit Andorrà i, si s’escau, fer la denúncia a la policia (en casos d’ús fraudulent). Pots estar tranquil perquè en cas de pèrdua o robatori les compres fraudulentes i les extraccions en caixers poden estar cobertes fins a 72h abans de l'avís d'anul·lació per part del titular.

La Targeta compta amb alguna cobertura?

Sí, la targeta compta amb el servei de protecció d’ús fraudulent més complet del mercat perquè puguis utilitzar-la amb la màxima seguretat.

Quin crèdit puc disposar amb la targeta?

Si ets client de Creand Crèdit Andorrà, disposes d'un límit mensual de 3.000€ en la teva targeta, el qual pots modificar segons les teves necessitats. Si la teva targeta està domiciliada en un altre banc, aleshores disposes d'un límit mensual de 600€.

Per tenir la targeta s'ha de ser soci de l'ACA?

Sí, la targeta ACA CLUB només està disponible per a socis de l'ACA majors de 18 anys.

On puc demanar la targeta ACA CLUB?

La pots demanar a les oficines del Club, a qualsevol oficina de Creand Crèdit Andorrà o pel web del Club, www.aca.adNovetats, notícies, consells… al teu correu electrònic

×