Notícies

ASSEMBLEA GENERAL ANUAL DE LA FIA 2022

ASSEMBLEA GENERAL ANUAL DE LA FIA 2022

Primera assemblea de la FIA dirigida pel president Ben Sulayem

20/12/2022

Un any més, durant el mes de desembre, la Federació Internacional de l’Automòbil (FIA) ha celebrat l’Assemblea General, entre altres esdeveniments i activitats de l’organització.

A Bolonya, Itàlia, les federacions i els clubs afiliats van participar el dia 9 de desembre passat en la primera Assemblea presidida per Mohammed Ben Sulayem, juntament amb el vicepresident d’Esports, Robert Reid; el vicepresident de Mobilitat Automobilística i Turisme, Tim Shearman, i el president del Senat, Carmelo Sanz de Barros.

Ben Sulayem va manifestar: «El nostre objectiu per al 2022 era crear un impuls real. Hem tornat a encarrilar la FIA, ens estem convertint en una federació basada en el coneixement i estem complint el que vam prometre als nostres membres. Ara el nostre desafiament és sostenir aquest canvi. Actuarem d’acord amb el nostre pla per transformar el model operatiu de l’entitat amb un govern de classe mundial. Continuarem empoderant els clubs, els membres i els consells mundials».

A més, va recordar diversos èxits clau del primer any de mandat del seu equip i va destacar iniciatives com ara l’expansió de la Universitat FIA, la nova Beca d’Enginyeria d’Esports de Motor de la FIA i el Programa d’Immersió de la FIA, que ha ofert a sis joves de diferents organitzacions membres l’oportunitat d’adquirir coneixements a l’estranger per compartir amb els clubs d’origen.

El president Ben Sulayem hi va afegir: «He vist que si treballem junts podem convertir la FIA en una federació dirigida pels membres, enfocada als clubs i amb poder regional. Podem convertir-nos en la veu mundial de la mobilitat i de l’esport de motor. Espero treballar amb tots vosaltres per aconseguir-ho».

Per preservar l’herència abundant de la FIA, el president Ben Sulayem va anunciar que s’obriria una biblioteca electrònica. Igualment, va informar que per primera vegada la FIA participarà en la COP28 a la Unió dels Emirats Àrabs l’any vinent, la plataforma perfecta per a mostrar el compromís ferm de la Federació de liderar la sostenibilitat i promoure l’automobilisme i la mobilitat segurs, assequibles i sostenibles per a tothom.

D’altra banda, el president Ben Sulayem va confirmar el nomenament d’un nou assessor d’igualtat, diversitat i inclusió, i va remarcar la creació del primer índex de seguretat viària de la FIA i el programa de fidelització global One Road.

En representació de l’ACA, van assistir a l’Assemblea Toni Santacreu Coma, membre del Consell Directiu del Club, i David Fraissinet, director general. 


TOTES LES NOTICIES

Novetats, notícies, consells… al teu correu electrònic

×