ACTUALITAT

Difusió televisiva de les Crèdit Andorrà GSeries 2018


Difusió televisiva de les Crèdit Andorrà GSeries 2018
Publicat el: 27/02/2018

Dorna Sports, empresa que té els drets comercials i televisius de MotoGP, segueix facilitant una espectacular difusió televisiva a les Crèdit Andorrà GSeries, ja que les imatges de totes les competicions són vistes arreu del món en una llista que a dia d'avui contempla 14 cadenes o plataformes de TV, en una labor de difusió que dóna continuïtat a la que ja es va fer durant la temporada passada.

Els continguts d'aquests reportatges sobre les Crèdit Andorrà GSeries 2018 compten amb l'habitual segell de qualitat de Dorna, empresa líder mundial, amb un relat visual de cada cursa de 26’ de durada i en el qual s'inclouen imatges exteriors i interiors dels cotxes de la categoria GS1 des de tots els angles, entrevistes dinàmiques als principals pilots, el corresponent grafisme i locució en anglès.

A més d'emetre's al principat per Andorra TV, a l'estat espanyol emeten imatges Esport3 (TV3), Teledeporte, Movistar+, Opensport i Garaje TV. De moment, els reportatges elaborats per Dorna també es poden veure en les següents cadenes i plataformes: EDGEsport 24/7 Channel (Orient, Àsia i Pacífic), Fox Sports Àsia, Fox Austràlia, Motorsport TV (Europa, USA, Canadà i Llatinoamèrica), MTV3 (Finlàndia), Kwesé Sports Channel (Àfrica), Sports (Ucraïna) i Band Sports (Brasil).

Dorna Sports és una empresa internacional nascuda a Espanya el 1988, líder mundial en l'elaboració, gestió i comercialització de continguts televisius. La companyia té la seva seu central a Madrid amb altres sucursals i/o filials a Barcelona, Roma i Tòquio. L’entitat és titular exclusiu dels drets comercials i televisius del Campionat del Món FIM de Velocitat (MotoGP ™) des de 1992 i d'altres campionats, entre ells el Campionat del Món FIM de Superbikes.