ACTUALITAT

G4: Edgar Montellà guanya i Miquel Socias continua líder en GS2


G4: Edgar Montellà guanya i Miquel Socias continua líder en GS2
Publicat el: 25/02/2018

La segona cursa del cap de setmana per a la categoria GS2 (4a i penúltima de la temporada), ha repartit premis: Edgar Montellà ha vençut i Miquel Socias manté la seva posició de líder de la categoria GS2.

En el Qualifying, Edgar Montellà aconseguia ser el més ràpid seguit de José Luis García, Miquel Socias, Albert Llovera i Maria Dolsa. En la Super Special el més veloç en el còmput era Eduardo González, amb Edgar Montellà, Daniel Consuegra, José Luis García i Maria Dolsa a continuació. Albert Llovera va experimentar greus problemes de motor que van arruïnar les seves possibilitats de repetir el resultat de la vispera.

En la Final B, José Luis García va treure una mica més de 3 dècimes a Eduardo González i Dani Consuegra. Llovera va sortir per aconseguir puntuar però es va retirar després d'un gir. En la Final A, Edgar Montellà va vèncer folgadament a Miquel Socias i amb molta més diferència a Ricard Gutièrrez.

Edgar Montellà, José Luis García i Eduardo González van pujar al podi final d'aquesta G4 i una cursa més el mallorquí Miquel Socias manté la seva posició de líder de la categoria GS2, encara que el gran resultat de l'andorrà Edgar Montellà el situa a només 2 punts del pilot líder. La G5, dissabte que ve 3 de març, dictarà sentència.

G4: Classificació final GS2
1-Edgar Montellà (PCR Sport), 44 punts
2-José Luis García (PCR Sport), 39 punts
3-Eduardo González (PCR Sport), 34 punts
4-Dani Consuegra (PCR Sport), 31 punts
5-Miquel Socias (Alnavia Motorsport), 31 punts
6-Maria Dolsa (PCR Sport), 26 punts
7-Ricard Gutièrrez (PCR Sport), 26 punts
8-Albert Llovera (PCR Sport), 25 punts
9-Joaquín Rodrigo (PCR Sport), 23 punts

Provisional categoria GS2
1-Miquel Socias (Alnavia Motorsport), 144 punts
2-Edgar Montellà (PCR Sport), 142 punts
3-Albert Llovera (PCR Sport), 122 punts
4-Dani Consuegra (PCR Sport), 122 punts
5-José Luis García (PCR Sport), 114 punts