Assistència per a ciclistes

Assistència a la bicicleta.

Qui deia que l’assistència en carretera era únicament per a cotxes? Si ets soci de l’ACA, tens a la teva disposició un servei d’assistència per a bicicletes amb un vehicle motoritzat habilitat. Amb aquest servei, no només rebràs assistència en vies asfaltades, sinó que també t’atendrem en vies no asfaltades, camins o pistes forestals, sempre que aquests siguin transitables i d’accés lícit.


En vols saber més?

  • Reparació d’emergència, també per a bicicletes!
    De la mateixa manera que amb la resta de vehicles, des de l’ACA també oferim un servei d’assistència d’emergència km 0 per a bicicletes. Aquesta garantia, que únicament es presta a Andorra, s’aplica des del mateix domicili del soci i fins a un radi de 100 km.
  • Sigui quina sigui l’avaria, l’ACA t’assisteix!
    Tant sigui una lleu pèrdua de pressió dels pneumàtics o una imprevista punxada, com una avaria més greu, com per exemple el trencament de la cadena, l’ACA t’ofereix una reparació d’emergència des del lloc en què hagis quedat immobilitzat.
  • Remolc de la bicicleta fins al taller? També amb l’ACA!
    Si la bicicleta no es pot reparar allà on ha quedat immobilitzada a causa de l’avaria o accident, l’ACA t’ofereix un servei de remolc fins al taller de reparació més proper a la teva localitat o, com a màxim, a 100 km del teu domicili.

Àmbit territorial

Mapa assitencia

Document sencer

Descarregar

Fes-te soci

Formulari per ser soci

Assistència ACA

Tornar als serveis